Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Her er ALT fra Tekken World Tour-finalen!

Vi snakket med toppspillerne i San Francisco.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kulminasjonen av Tekken World Tour fant sted i San Francisco i helga. Der møttes verdens beste Tekken 7-spillere for å kjempe om å bli den aller beste. Vår esports-redaktør Sam Bishop var tilstede for å intervjue noen av deltakerne og vi tenkte at vi skulle være så hyggelige å samle alle intervjuene og godsakene fra arrangementet på ett sted.

HQ

Intervjuer med utviklerne Michael Murray og Katsuhiro Harada:

HQ
HQ

Her er en omvisning for å gi deg en oversikt over arrangementet:

HQ

Intervjuer med kjente spillere som Joey Fury, Blackbeard, Fergus, Super Akouma, Speedkicks, Tissuemon, JDCR og Saint:

HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ

Sør-Korea dominerte hele konkurransen og som du kanskje allerede har fått med deg så var det Byung-Moon "Qudans" Son som gikk seirende ut av det hele. Vi slo av en liten prat med ham etter finalen:

HQ

Fulgte du med på finalen? Hva var gøyest? Er du overrasket over hvem som vant ?Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet!

Tekken 7
Photo: Bandai Namco

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...



Loading next content