Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Her er de fire lagene som fortsatt er i strid på Worlds 2022

Premier League of Legends-turneringen avsluttes om noen uker.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends World Championship for 2022 er nesten ved avslutningen. Bare tre kamper gjenstår å spille, og de tre finner sted i løpet av de neste to ukene. Selv om det betyr at vi må vente til november for å høre om hvem som blir kronet til mester for 2022, kan vi i det minste fortelle deg om de fire lagene som gjenstår og når de vil møte hverandre.

De fire siste lagene i turneringen er:


  • JD-spilling

  • T1

  • Gen.G

  • DRX

Når det gjelder når hver skal spille mot hverandre, lørdag 29. oktober, kan vi se frem til JD Gaming vs. T1 klokken 22:00 BST / 23:00 CEST. Dette vil bli fulgt av Gen.G vs DRX kl 21:00 GMT / 22:00 CET (som klokkene vil ha flyttet tilbake) på søndag 30 oktober.

Den store finalen 6. november vil se vinneren av disse to spillene kaste ned for tittelen mester. Sørg for å følge med på alt som skjer her.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content