Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Her er de fire lagene som spiller i Overwatch League Summer Showdown

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Knockout-rundene i det store Overwatch League's Summer Showdown er nå ferdige, og det betyr at vi nå vet hvilke fire lag som skal reise til Hawaii om ikke altfor lenge for å konkurrere om det neste troféet i den travle OWL 2021-sesongen.

Det store Summer Showdown er faktisk det nest siste eventet innen Grand Finals begynner, og den endelige delen av turneringen begynner offisielt denne helgen, den 16. juli klokken 03:00.

Her skal Shanghai Dragons spille mot Atlanta Reign. Deretter er det Dallas Fuel mot Chengdu Hunters. Selve turneringen avsluttes to dager senere.

Du kan se det hele her.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content