Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Her er de offisielle planene for Overwatch Leagues 2021-sesong

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ventet i lang tid for å se hvordan den nye 2021-sesongen av Overwatch League vil se ut, men nå har vi endelig fått flere detaljer. Takket være en artikkel på ligaens hjemmeside vet vi nå mer om formatet, og det later til å ha endret seg litt siden sist.

På grunn av verdens tilstand for øyeblikket har Overwatch League blitt splittet opp i to sentrale regioner. I Asia-Pacific-regionen, eller bare "East" som den heter, skal Chengdu Hunters, Hangzhou Spark, Shanghai Dragons, Guangzhou Charge, Seoul Dynasty, New York Excelsior, Philadelphia Fusion, og Los Angeles Valiant konkurrere. I West er det Atlanta Reign, Boston Uprising, Dallas Fuel, Florida Mayhem, Houston Outlaws, London Spitfire, Los Angeles Gladiators, Paris Eternal, San Francisco Shock, Vancouver Titans, Toronto Defiant, og Washington Justice som skal konkurrere.

OverwatchOverwatch

Utover det kommer ligaen til å gjennomgå en formatendring, hvor individuelle turneringer prioriteres over det tidligere ligadesignet. Det er fire stadier, som hver for seg kulminerer i en turnering, og en seeding-fase på forhånd.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content