Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Her er endringene til Halo Championship Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra og med Placement Cup #2 neste uke, og HCS Daytona 12.-14. mai, skal endringene i flerspilleren til Halo 5: Guardians tre i kraft. Teamet har vært i samtaler med proffene, og etter å ha tatt til seg tilbakemeldingene har de nå endret en rekke innstillinger. Disse kan du teste i spillelisten merket med "HCS Summer 2017" allerede nå.

Blant endringene finner vi ting som går på hvor man spawner på visse kart, eller hvilke våpen man har tilgang til. Du kan også forvente å være utstyrt med kun en Magnum når du vender tilbake, og splintgranater og automatvåpen kan du se langt etter.

Den fulle listen med endringer finner du på Halo Waypoint. Spiller du konkurranseorientert Halo? Hvis ja, hva synes du om endringene?

Halo 5: Guardians

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content