Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Her er finalistene til Overwatch League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Playoff-delen av Overwatch League 2019-sesongen er nå offisielt overstått, og det etterlater oss med de to lagene som skal konkurrere i den gigantiske finalen. Det blir Vancouver Titans som skal møte San Fransisco Shock, og det blir i Philadelphia den 29. september.

Titans slo LA Gladiators og Seoul Dynasty for å nå denne posisjonen, såvel som New York Excelsior, mens Shock skulle opp mot Atlanta Reign tidligere på måneden. De slo også London Spitfire, Gladiators, Hangzhou Spark og Excelsior.

Begge lagene har vunnet en av turneringene i år, og de har også allerede konkurrert en gang, så de er godt kjent med hverandre.

Hvem tror du vinner?

Overwatch
Photo: Robert Paul for Blizzard Entertainment

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content