Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Her er høydepunktene fra Full Kareta vs John Olsens Diciple i vår CS:GO-liga

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactors CS:GO-turnering er underveis, og nå befinner vi oss faktisk midt i Season 2, og nylig løp runde 4 av første divisjon av stabelen, hvor det svenske teamet Full Kareta møtte danskene John Olsens Diciple. Denne kampen endte overraskende da Full Kareta vant den første kampen 16-10 på Inferno, og dansene snudde ting med 16-14 på Train.

De to teamene spiller om en plass i neste del av turneringen, hvor de fire beste teamene når semifinalen etterfulgt av den store finalen. Inntil videre har John Olsens Diciple 10 poeng, etterfulgt av DataspelHAHA med 9, emop med 7 og PATA Esports med 6.

Hvem skal være med i første divisjon? Det blir spennende å se. Du kan se kampen nedenfor.

HQ
HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content