Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
We Happy Few

Her er hva du får i We Happy Few sitt season pass

Inkluderer en gratis sandkassemodus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Compulsion Games har avduket innholdet i We Happy Few sitt season pass. det inkluderer blant annet tre historier satt til Wellington Wells (spillets setting). I Roger & James in: They Came From Below! oppdager duoen "bizarre technology and a terrifying new threat", i Lightbearer inntar spillere rollen som "Wellington Wells' most celebrated rock star", og i We All Fall Down" dreier det seg om å "digging up dirt from the past".

Season pass er for øyeblikket kun tilgjengelig som en del av Deluxe-utgaven, men burde slippes på digitale plattformer om ikke så altfor lenge.

We Happy Few får også en gratis sandkassemodus, som lar spillere tilpasse spillverdenen og reglene, og gir dem muligheten til å spille som Wellie.

We Happy Few

Relaterte tekster

3
We Happy FewScore

We Happy Few

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Odd Karsten har klistret på seg et smil, og begitt seg ut i de fargerike gatene i Wellington Wells. Likte han det han fant bak den lykkelige fasaden?

0
Klokken 16 på GR Live -  We Happy Few

Klokken 16 på GR Live - We Happy Few

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det dystopiske overlevelseseventyret We Happy Few, som er satt til den fiksjonelle britiske byen Wellington Wells på 60-tallet, kom ut til PC, PS4 og Xbox One i dag,...Loading next content