Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Her er lagene som kvalifiserte seg for IEM Katowice 2022 Playoffs

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er i sluttfasen av Intel Extreme Masters Katowice 2022 Conter-Strike: Global Offensive-turneringen nå, noe som betyr at vi nå har fått vite hvilke resterende lag som skal konkurrere om noen dager om en del av premiepotten på 1 million dollar.

Fem spill gjenstår, og tidsplanen er som følger:

February 25
Quarter-final 1: Virtus.pro vs. G2 Esports at 14:30 GMT / 15:30 CET
Quarter-final 2: FaZe Clan vs. Gambit Esports at 18:00 GMT / 19:00 CET

February 26
Semi-final 1: Natus Vincere vs. winner of quarter-final 1 at 14:30 GMT / 15:30 CET
Semi-final 2: Heroic vs. winner of quarter-final 2 at 18:00 GMT / 19:00 CET

February 27
Grand final: winner of semi-final 1 vs. winner of semi-final 2 at 16:00 GMT / 17:00 CET

Du kan få med deg alt sammen her.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...

0
Gade forlater BIG Clan

Gade forlater BIG Clan

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så sent som i forrige uke kunngjorde Big Clan at de hadde forlenget kontrakten til to av Counter-Strike: Global Offensive-spillerne sine, Johannes "tabseN" Wodarz og...

0
Astralis har signert Farlig

Astralis har signert Farlig

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den danske esportorganisasjonen Astralis har annonsert at de har signert et nytt medlem til deres Counter-Strike: Global Offensive-lag. Asger "farlig" Jensen blir med på...



Loading next content