Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Her er Resident Evil Villages Lady Dimitrescu i God of War: Ragnarök

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Maggie Robertson ble et velkjent navn nærmest over natten for mange i fjor siden hun spiller den meget høye Lady Dimitrescu i Resident Evil Village. Oppmerksomheten skyldtes ikke bare den "sexy høyden", men også den flotte presentasjonen hennes. Sistnevnte førte blant annet til at hun vant Best Performance på The Game Awards i fjor. Hvor slikt i hovedsak ville ført til langt flere hovedroller er ikke Robertson redd for å ta på seg langt mindre roller i gigantspill.

Etter et par uker med erting og hinting kan nemlig Maggie Robertson avsløre at hun er Skjóthendi the Unerring i God of War: Ragnarök. Om du i farta ikke husker eller vet hvem det er enda kan du se litt av den høye slåssekjempen i videoen under.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content