Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Her er resultatene fra den første dagen av Overwatch League-sluttspillet 2022

Og nå er neste runde med kamper låst inn.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første dagen av Overwatch League-sluttspillet 2022 er avsluttet, og med det har vi en haug med resultater å snakke om. Den første runden besto av en rekke lag som, selv om de var vellykkede nok til å komme til sluttspillet, ikke hadde poengene til å lande en første runde bye. Disse lagene konkurrerte om en sjanse til å ta på seg en av de høyt ansette vaktlistene som tjente det privilegiet.

Når det gjelder hva resultatene fra gårsdagens kamper var, først og fremst, slo London Spitfire Philadelphia Fusion 3-0. Deretter slo Hangzhou Spark Shanghai Dragons 3-0, før Florida Mayhem sikret en 3-0-seier over Atlanta Reign, med dagen som ble avsluttet med nok en 3-0-seier, med Houston Outlaws som beseiret Toronto Defiant.

Selv om vi ikke vet hvem taperne av disse spillene vil spille neste gang, før neste runde av spill avsluttes, vet vi hvordan denne neste batchen av kamper vil se ut.


  • Hangzhou Spark vs Dallas Fuel kl 21:30 GMT / 22:30 CET

  • Florida Mayhem vs Seoul-dynastiet kl 23:00 GMT / 00:00 CET (1. november)

  • Houston Outlaws vs San Francisco Shock kl 00:30 GMT / 01:30 CET

  • London Spitfire vs Los Angeles Gladiators kl 02:00 GMT / 03:00 CET

Sørg for å få med deg spenningen her.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterte teksterLoading next content