Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Her er sommerens Halo-lag fra Team Immunity

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportorganisasjonen Team Immunity har annonsert hvilke tapre sjeler de har valgt til å representere dem i sommerfinalen i Halo Championship Series under DreamHack Atlanta. I den nye lagoppstillingen finner vi spillere fra både Australia og USA.

De australske spillerne er Aaron 'Benno' Bennett og Matthew 'Voltage' Barker, mens de amerikanske er Dillon 'Daddy' Randa og Alex 'Swift Kill' Ramirez. De fire spillerne skal videre ledes av treneren Kenneth 'Reaper' Fisher.

Benno og Voltage har vært en del av laget siden 2011, og håper nå at de rutinerte nykommerne kan ta laget til nye høyder.

Halo 5: Guardians
Photo: Team Immunity

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content