Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Her er ukens esportsending med Coca-Cola Zero Sugar #30

Med Immortals nye COO og president, i tillegg til de vanlige nyhetene4 og resultatene!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fredag, hvilket betyr taco-kveld, og Coca-Cola Zero Sugar og Gamereactors oppsummering av esport-uka som har gått! Vi gir deg høydepunkter fra alt som har med esport å gjøre, og intervjuer med sluggere i bransjen.

I ukens sending snakker vi med Ari Segal, den nye COOen og presidenten til Immortals, i tillegg til spennende nyheter om pågående og kommende turneringer, og en oppsummering av the Worlds. Du kan se sendingen i sin helhet i videoen under. Kos deg og god helg! .

HQ
Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content