Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Her er ukens esportsending med Coca-Cola Zero Sugar S2E28

Denne gangen får du mye snask fra finalen i Overwatch League.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er endelig fredag, og det betyr at Gamereactor og Coca-Cola Zero Sugar er her for å gi deg alle de beste høydepunktene fra esportuka som har gått. Denne uka gjør vi ting litt annerledes, og skipper nyheter til fordel for Fortnite Summer Skirmish, PUBG Global Invitational og Eleague Premier.

Vi må jo ikke glemme finalen i Overwatch League, og siden vi var i Brooklyn og fikk med oss hele greia, inneholder ukas show en feature og et intervju fra arrangementet. Så ta en titt på videoen under hvis du vil få med deg alle godsakene, fra byen og folkemengden til konkurransen og DJ Khaled.

God fredag!

HQ
Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content