Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Her er ukens esportsending med Coca-Cola Zero Sugar S2E31

Vi snakker om The International, BlizzCon, og mye mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sannelig er det ikke fredag igjen, og det betyr jo så klart at Gamereactor og Coca-Cola Zero Sugar er her for å gi deg de beste høydepunktene fra esportuka som har gått! Gjør deg klar for nyheter, turneringsresultater, hardwareanmeldelser og intervjuer.

Denne uka har vi resultater fra den største Dota 2-konkurransen som finnes, nemlig The International, vi tar et tilbakeblikk på Overwatch League's All-Star Weekend, og vi har også en sak om BlizzCon, og hva arrangementet betyr for Blizzard.

God fredag!

HQ
Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content