Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Her er vinneren av den store Detroit: Become Human-konkurransen vår!

En danske stakk av med hovedpremien, men vi har en liten trøstepremie til en heldig utvalgt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund siden satt vi i gang en stor Detroit: Become Human-konkurranse hvor en heldig vinner kunne stikke av med en Glacier White PS4 Pro, samt et eksemplar av Detroit: Become Human.

Nå har vi gått gjennom alle svarene, og den heldige vinneren av hovedpremien var dansken manutdxdk (du kan lese vinnersvaret hens her). Men vi har også en fysisk utgave av spillet å dele ut som trøstepremie til en heldig deltaker.

Vinneren av trøstepremien vår er Crazy Kraken med svarene:

Svar på spørsmål 1:

Min favoritt er Lucas Kane fra Fahrenheit! Fahrenheit var det første Quantic Dream spillet jeg sjekka ut og storyen og karakterene i det spillet er helt fantastiske.

Svar på spørsmål 2:

Hmm, hva med et fantasy "rollespill"? Kunne vært spennende å spille et fantasy spill der det er fokus på valg, karakterer og story. Kanskje det handler om intrigene mellom to rike familier som kjemper om kontroll over byen, eller kanskje man er fra Inkvisisjonen og må samle spor og snakke med vitner, osv.

Svar på spørsmål 3:

Jeg gleder meg mest til historien til Kara. Av det vi har sett i videoer så syns jeg hennes historie ser mest spennende ut! I tillegg fikk vi se Kara i en tech demo for flere år siden og siden den gang har jeg vært veldig spent på hva dette spillet kom til å bli.

Vinnerne har blitt kontaktet og får premiene tilsendt i posten. Gratulerer så mye til begge!

Detroit: Become Human

Relaterte tekster

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hva skjer hvis roboter trosser sin programmering og utvikler fri vilje og selvbevissthet? Det er noe av tematikken som berøres i Detroit: Become Human.Loading next content