Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dissidia Final Fantasy NT

Her er vinneren av Dissidia Final Fantasy NT-konkurransen vår!

En finne stakk dessverre av med premien denne gangen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dissidia Final Fantasy NT kom ut til PS4 helt i slutten av januar, vi publiserte en anmeldelse av det, men vi kjørte også en konkurranse i forbindelse med utgivelsen.

Premien var en lekker Dissidia Final Fantasy NT Collector's Edition, og nå har vi kåret en vinner. Det var hard konkurranse, men til syvende og sist var det en finne som stakk av med seieren. Den heldige vinneren er Nogitec, som mener at den beste Final Fantasy-figuren er Sephiroth fra Final Fantasy VII.

Hmmm... this is tough. It must be Sephiroth (FFVII). The character is really scary, but also a really cool badass. Very few characters manage to be both scary and awesomely cool at the same time.

Gratulerer så mye!

Dissidia Final Fantasy NT

Relaterte tekster

1
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Fansen ønsket seg et nytt Dissidia-spill og Square Enix hørte etter, men er dette spillet vi så for oss?Loading next content