Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Her finner de store LoL-arrangementene sted

Inkluderer Worlds, MSI og Rift Rivals.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De store esportarrangementene i League of Legends er noen av de største i verden, og nå vet vi, takket være utvikler Riot Games, hvor disse arrangementene kommer til å finne sted. Inkludert blant disse arrangementene er Mid-Season Invitational (MSI), World Championship, Rift Rivals og All-Star, så det er mye å glede seg til, spesielt hvis man er en europeisk fan.

Vi nevner Europa fordi dette er første gang Europa får være vert for MSI, da play-in og gruppestadier av konkurransen skal avholdes i det oppussede EU League of Legends Championship Series (LCS)-studioet i Berlin mellom 3. og 15. mai, før playoffs tar turen til Zenith Paris - La Villette mellom 18. og 20. mai. Dette er jo ikke så himla lenge til, og hvis du vil få det med deg, legges billetter ut for salg om noen uker.

Mellom 2. og 8. juli skal det avholdes fem internasjonale Rift Rivals-arrangementer, hvor nasjoner konkurrerer mot hverandre om å være den aller beste. Disse arrangementene skal avholdes på følgende steder:


  • North America vs Europe - avholdes i USA

  • China vs Korea vs LMS (Taiwan's League Master Series) - avholdes i Kina

  • Brazil vs LATAM North (Latin America North) vs LATAM South - avholdes i Brazil

  • Oceania vs Southeast Asia vs Japan - avholdes i Australia

  • Vietnam vs Russia vs Turkey - avholdes i Vietnam

All-Star-arrangementet finner sted mellom 3. og 9. desember i Nord-Amerika, og den største begivenheten av alle, World Championship, finner sted i Sør-Korea.

Hvilket arrangement ser du mest frem til??

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content