Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Heroic ansetter Moddii som trener for CS:GO-laget

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært flere utskiftninger i danske Heroic sitt CS:GO-lag den siste tiden. Vi skal ikke langt tilbake for å se Marco 'Snappi' Pfeiffer og Jacob 'JUGi' Hansen gå over til OpTic Gaming, og nå er det Luis 'Peacemaker' Tadeau sin tur til å gå andre steder.

Tadeau skriver følgende i avskjedsmeldingen:

"Det er trist at det måtte ende på denne måten, men jeg beholder bare de gode minnene fra de siste sju månedene. Vi gikk gjennom mye, men alle, inkludert RFRSH, la både kropp og sjel i å gjøre oss så komfortable og fokuserte som mulig. Dermed fikk vi noen gode resultater sammen, og selv om vi ikke vant noen trofeer vil jeg si at alle innvolverte er ekte vinner på grunn av det harde arbeidet og forbedringene vi gjorde sammen."

Mannen som erstatter Peacemaker er Andreas 'Moddii' Fridh. Etter disse utskiftningene vil han fungere som en spillende trener den første tiden før han går helt over til trenerrollen. Dette er hva Kasper Hvidt, "Director of Sports" hos Rfrsh Entertainment har å si om nysigneringen:

"Jeg har hatt flere samtaler med Andreas, og det er tydelig at erfaringen, den dype kunnskape og personligheten generelt gjør han det åpenbare valget for trenerrollen. Han er allerede en del av Rfrsh Education-programmet, og vet med det hvordan vi jobber for å optimalisere utøvernes prestasjoner. Han har vært tydelig på at han ønsker å bli trener når karrieren som spiller er over, og jeg er glad for at vi kunne komme til en avtale på såpass kort tid."

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Rfrsh

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content