Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | System Shock
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   esports

   Heroic Group sikrer $ 1 million i finansiering

   Den norske e-sportorganisasjonen har unngått nedleggelse.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Den norske e-sportorganisasjonen, Heroic, har vært på litt tynn is i det siste, da laget har ropt etter midler for å holde seg flytende. Et nytt blogginnlegg er publisert av teamet om nettopp denne saken, der de har avslørt at de har sikret seg 1 million dollar (10 millioner kroner) i kapital, og derfor ikke vil stenge dørene.

   Som en del av denne kunngjøringen har Heroic uttalt at de er takknemlige for tilliten som er plassert i teamet, og at det vil jobbe med styret for å fortsette å presse organisasjonens agenda fremover.

   Når det gjelder hva dette betyr for Heroic fremover, har teamet uttalt at det ser frem til en "spennende sesong med esportsunderholdning, med flotte arrangementer for vår organisasjon, fans og strategiske partnere."

   Heroic Group sikrer $ 1 million i finansiering


   Loading next content