Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battletoads

Hinter Phil Spencer om et nytt Battletoads?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har dukket opp veldig mange rykter den siste tiden som antyder at Rare jobber med å gjenopplive den klassiske spillserien Battletoads. Eksempelvis registrerte Microsoft varemerket for Battletoads i november, og der kunne vi lese at det var merket som TV-spill. Bare to dager senere kunne Xbox-sjefen Phil Spencer fortelle at han hadde vært hjemme hos Rare for å prøvespille et ukjent spill utvikleren jobber med.

Under gårsdagens Windows 10-tilstelning kastet Spencer mer bensin på bålet da han entret scenen ikledd en t-skjorte med Battletoads-motiv. Selvsagt nekter han overfor Polygon at klesvalget har noe som helst å gjøre med et nytt Battletoads-spill:

"I don't think I've ever worn a t-shirt that's been a complete head fake. I don't think I have ... have I? I wouldn't do that."

Under pressekonferansen kunne Microsoft blant annet bekrefte cross-play mellom PC og Xbox One i utvalgte spill takket være integreringen av Xbox Live i Windows 10, og de viste frem de mildt sagt interessante brillene Holo Lens.

Battletoads

Relaterte tekster

1
BattletoadsScore

Battletoads

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Tjueseks år er en stund, spesielt om man er en padde. Kult-klassikeren Battletoads kom først ut til NES i 1991, og har fått både porteringer og oppfølgere siden. Vi...Loading next content