Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killer Instinct

Historien bak Killer Instinct fortalt i ny dokumentar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rares Killer Instinkt kom først til arkadehallene i 1994, og ett år senere kom den klassiske Super Nintendo-versjonen som ga serien sitt gjennombrudd. Men har du noensinne lurt på hvorfor Rare - som jobbet tett sammen med familievennlige Nintendo - plutselig lagde et brutalt arkade-fightingspill, og hva som skjedde etter det? Og hvorfor drøyde det helt til 2013 før det kom en oppfølger?

Nå kan du få svaret på disse spørsmålene og mer via en nærmere to timer lang dokumentar, skapt av Hold Back to Block. Vi kan virkelig anbefale FIGHT ON: The Killer Instinct Story som forteller denne fascinerende historien og samtidig byr på interessant fakta. Det finnes også masser av intervjuer med innblandede, ikke minst creative director Ken Lobb.

Surf over hit for å sjekke ut dokumentaren på YouTube.

Killer Instinct

Relaterte tekster

0
Ny Killer Instinct-fighter slår fra seg

Ny Killer Instinct-fighter slår fra seg

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi er kun en liten uke unna lanseringen av en helt ny fighter til Iron Galaxys populære Killer Instinct. Det handler mer bestemt om Thunders lillebror, Eagle, en fighter...Loading next content