Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3 er på vei og IOI jobber med helt nytt spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan lære mye rart av å se på dokumentarer, og nå viser danske IO Interactive at dette gjelder dokumentarer om spill også.

Danny O'Dwyer og resten av gjengen i NoClip tok nemlig turen til København for å snakke om studioets fortid, Hitman og hva fremtiden bringer. Det var under praten om sistnevnte at studiosjefen Hakan Abrak kunne avsløre at de allerede har lagt planene for Hitman 3 og at de vurderer å gå tilbake til det episodiske formatet igjen som følge av den litt trege starten Hitman 2 fikk. Dette er uansett ikke fokuset akkurat nå, for han forteller at majoriteten av studioet jobber med en helt ny IP, noe som er første gang på ti år.

Hva skulle du gjerne likt å se danskene prøve seg på, og hva vil du se fra Hitman på de nye konsollene?

Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content