Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3-nytt avsløres på torsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i november annonserte IO Interactive at de hadde endret fremtidsplanene sine, og at vi faktisk vil få mer innhold til Hitman 3 likevel. Den gangen fikk vi blant annet vite at det kommer et nytt kart, virtual reality til PC og en modus fansen har etterspurt i lang tid, men nærmere informasjon skulle avsløres "på nyåret". Nå vet vi altså akkurat når.

Danskene forteller at de vil offentliggjøre en 15 minutter lang video klokken 15 den 13. januar hvor vi skal få se og høre langt mer om andre år av Hitman 3.

Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content