Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3s Freelancer utsettes til januar, men får beta snart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da IO Interactive både fremskyndet og utsatte mange av planene de hadde for Hitman 3 i mai sa de at den spennende Freelancer-modusen ville komme i andre halvdel av året. Selv med det vage lanseringsvinduet ryker timeplanen.

Danskene forteller at Hitman 3s Freelancer-modus vil lanseres gratis den 26. januar om planen faktisk går denne gangen. Denne ekstra tiden skal la dem finpusse opplevelsen og la oss spille nesten alle stedene fra trilogien med en gang.

Du trenger ikke nødvendigvis å vente helt til da for å i alle fall få teste den roguelite-aktige modusen, for det vil holdes en lukket test på Steam i november. Nærmere informasjon om denne vil offentliggjøres den 27. oktober.

Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content