Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy sammenlignet med filmene i ny video

Sjekk ut den fantastiske innsatsen som er lagt ned i den digitale versjonen av Galtvort av Avalanche Software.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

En åpen Galtvort i videospill har vært vært en drøm for Harry Potter-fansen i over to tiår, og i dag er det endelig mulig å oppleve dette for alle de heldige trollmennene og heksene som har forhåndsbestilt Deluxe Edition av Hogwarts Legacy.

Vi har allerede fortalt deg at dette er et flott spill i anmeldelsen vår, men hvis du virkelig vil se hvor mye innsats og kjærlighet som har blitt lagt i å lage den digitale versjonen av Galtvort bør du sjekke ut videoen nedenfor fra ElAnalistaDeBits. Det er en sammenligning av berømte Harry Potter-filmsteder sammenlignet med hvordan de ser ut i spillet.

Og husk, denne gangen er alt koblet sammen i en åpen verden, noe filmskaperne aldri trengte å bekymre seg for.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content