Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-salget har allerede passert Elden Ring i Storbritannia

Det er vanskelig å tro at spillet har vært ute i litt over en måned...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hogwarts Legacys salgstall har allerede toppet det FromSoftwares Elden Ring har klart i Storbritannia. I løpet av de to første ukene hadde Hogwarts Legacy solgt over 12 millioner eksemplarer, så dette er ikke akkurat en overraskelse.

Likevel, spillet har ikke engang kommet til PS4, Xbox One eller Switch enda, så det er en sjanse for at Hogwarts Legacy kan toppe salgstallene til noen av 2022s andre storselgere som Call of Duty: Modern Warfare II og FIFA 23.

Til tross for kontroverser som virvler rundt Hogwarts Legacy ser det ut til at det ikke har vært i stand til å stoppe den overveldende suksessen til spillet som vist av disse enorme salgstallene.

Har du spilt Hogwarts Legacy?

Takk, GamesIndustry.biz.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content