Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West: Burning Shores-trailer hinter til gigantisk boss

Vi får endelig den kampen alle har drømt om, og det med et kult nytt våpen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Horizon Forbidden Wests Burning Shores-utvidelse kommer endelig på PlayStation 5 neste uke, og Guerrilla har snakket mye om hvorfor PS4 ble etterlatt. Noe av det mest fristende har vært løftet om "en bestemt kampscene som krever MYE hukommelse og prosessorkraft", noe som åpenbart får mange til å tro at vi endelig får kjempe mot en Horus. Den drømmen vil definitivt bli oppfylt.

Lanseringstraileren for Horizon Forbidden West - Burning Shores får det i alle fall til å virke slik, da den avsluttes ved å vise Aloy forberede seg på å kjempe mot en sint Horus. Da er det bra at hun også har et mystisk nytt våpen, så det er mye å glede seg til 19. april.

HQ
Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content