Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West-utvidelse annonseres veldig snart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I september kom Lance Reddick i skade for å nærmest avsløre at Horizon Forbidden West skal få en utvidelse i samme stil som Horizon: Zero Dawn sin The Frozen Wilds, så dagens oppdatering kommer ikke som et sjokk.

Den stadig mer populære og totalt pålitelige Twitter-brukeren The Snitch har lagt ut dette bildet på profilen sin.

I kjent stil sier han altså ikke direkte hva det er snakk om, men velger i stedet å gi oss noen relativt åpenbare hint om hva den kommende annonseringen er. For det han har tegnet over kartet ligner mistenkelig mye på Aloy og gjengen sine såkalte Focus-gjenstander, samtidig som deler av området den dekker er utilgjengelige i Forbidden West. The Snitch bruker vanligvis ikke å legge ut slike hint lenge før selve annonseringen skjer, så det kan virke som om PlayStation Studios og Guerrilla Games i alle fall har én spennende nyhet på lur under The Game Awards natt til fredag.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content