Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn kommer til PC i august - trailer viser forbedringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mars kunne Guerrilla Games og Sony endelig bekreftet at Horizon: Zero Dawn skal komme til PC en gang i sommer uten å si stort mer enn det. Nå er det tid for en lanseringsdato og en oversikt over hvilke forbedringer vi kan se frem til.

De nederlandske utviklerne har annonsert at Horizon Zero Dawn Complete Edition slippes på Steam og Epic Games Store den 7. august, og har i samme slengen gitt oss en trailer som viser at spillet vil ha Ultra-Wide-støtte, ulåst bildeoppdatering, dynamiske blader, forbedrede refleksjoner, benchmark-verktøy og en rekke tilpasningsmuligheter for grafikken og kontrollene. Guerrilla har altså lagt en god del arbeid i prosjektet, så det er bare å glede seg.

HQ
Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero DawnHorizon: Zero DawnHorizon: Zero DawnHorizon: Zero Dawn
Photo: Guerrilla Games
Photo: Guerrilla Games

Relaterte tekster

3
Horizon: Zero Dawn (PC)Score

Horizon: Zero Dawn (PC)

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La en ting bli klart med én gang. Horizon: Zero Dawn er et bra spill. Det fikk karakteren 9 da det kom ut og vår kjære Tor Erik anmeldte det, og etter å ha spilt det...Loading next content