LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Returnal

   Housemarque feirer en ny syklus for Returnal med innhold i andre formater

   En grafisk roman, en animert tilpasning og en kunstbok for å feire treårsdagen for utgivelsen.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Vi er spillere før vi er redaktører, og det er grunnen til at vi i går kan ha blitt litt revet med av teaseren som Housemarque i går forventet en kunngjøring for i dag. Som vi fortalte deg, feirer de treårsdagen for Returnal's opprinnelige utgivelse på PS5, og det var et hemmelig ønske om at de ville bruke anledningen til å vise oss hva de jobber med nå. Vel, det har de delvis gjort, men ikke fullt så mye som vi hadde håpet.

   Housemarque har avduket Returnal: Fallen Asteria, en 88-siders grafisk roman som tilpasser historien som vil bli utgitt av Dark Horse 22. oktober, og som du allerede kan glede deg over et utdrag av i tilpasset animasjonsformat nedenfor :

   HQ

   I tillegg til denne kortfilmen har de også presentert Returnal art book, som samler konseptdesignene om hvordan den mørke verdenen til Returnal ble skapt, dens monstre, gjenstander, våpen og vår hovedperson Selene.

   Både tegneserieromanen og kunstboken kan forhåndsbestilles på Amazon i enkelte land, blant annet i USA, og vi forventer å se en bekreftelse i Europa og andre land snart.

   Returnal

   Relaterte tekster

   0
   Returnal på PCScore

   Returnal på PC

   ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Laursen

   Returnal har kommet tilbake med hevn! Laursen har kjempet seg gjennom mørke ruiner og mangearmede monstre for å levere en rask gjennomgang av spillets PC-utgivelse.

   1
   ReturnalScore

   Returnal

   ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

   Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.   Loading next content