Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Houston Outlaws signerer Dreamer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under kvalifikasjonsrundene tidligere i mai beviste Houston Outlaws at de har hva som skal til for å være en del av Overwatch League 2021, og de beseiret blant annet San Francisco Shock og Dallas Fuel. Selv om de ikke nådde helt frem til hovedbegivenheten May Melee, så var det lovende takter, og nå oppruster de ytterligere.

Twitter annonserer de at Sanlok "Dreamer" Song er deres nye primære tank, hvilket sannsynligvis vil forbedre lagets vinnersjanser fremover.

Kvalifikasjonen til den kommende June Joust er allerede underveis, så det blir spennende å se om Houston Outlaws med en ny spiller på laget kan komme enda lenger denne gangen.

Overwatch
Houston Outlaws

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content