Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Houston Outlaws tar farvel med Hydration

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kom det frem at Hanzhou Spark fristiller to spillere, og de er langt fra de eneste lagene i Overwatch League som tynner ut troppene. Houston Outlaws har nå besluttet å fritstille João Pedro "Hydration" Goes Telles.

Hydration ble en del av Outlaws tilbake i 2019 og har spilt for laget i nesten to år, hvor han har hatt mange forskjellige roller som DPS og den primære tank. Summer Showdown er i full sving, og det blir spennende å se om Hydration finner en erstatning.

Spilleren har selv meldt ud at han ennå ikke er ferdig med Overwatch, men at han er usikker på om fremtiden også vil by på kamper på konkurransenivå.

Overwatch
Houston Outlaws

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content