Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Houston Outlaws tar farvel med tre lagmedlemmer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det store Overwatch League-laget Houston Outlaws har kunngjort en rekke endringer på laget. Nærmere bestemt har de, via Twitter, tatt farvel med tre spillere, og fornyet kontrakten med de to resterende.

William "Crimzo" Hernandez, Jung-woo "Happy" Lee, og Sanglok "Dreamer" Song forlater alle laget, mens Min-jun "PIGGY" Shin og Dante "Danteh" Cruz har fått fornyet kontrakten.

Det vites enda ikke hvem som skal ta over for de tre spillerne, men det er fortsatt en stund til Overwatch Leagues neste sesong går av stabelen.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content