Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite OG
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Resident Evil 7: Biohazard

   Hudklinkikk tar inspirasjon fra Resident Evil

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Du spiller Resident Evil sent på kvelden. Stemningen er til å ta og føle på. En zombie stønner i bakgrunnen. Et raskt titt rundt hjørnet, og ser skapningen tygge på Tommy-Ronny, og tenker "for en fantastisk hud den zombien har. Jeg tror jeg må besøke Umbrella for å få litt av det viruset deres." Ikke...? Det har nemlig hudklinikken Medcare Dermatologist Clinic.

   Eller, det er egentlig ikke helt sant. For selv om logoen til det nyetablerte firmaet er veeeeeeeeeldig lik Umbrella sin, hevder de at dette kom meget overraskende på dem. Det skal være et annet selskap som har blitt betalt for å lage logoen, så nå ønsker firmaet å sjekke ut hva som faktisk har skjedd. Kan dette være en logodesigner som har hatt det meget gøy på klinkikken sine vegne mens vedkommende har tjent godt, eller er det bare en tilfeldighet? Uansett tviler vi sterkt på at de som har spilt et Resident Evil-spill er så veldig ivrig på å fikse litt på huden sin i de kontorene der med det første.

   Resident Evil 7: Biohazard

   Relaterte tekster

   Resident Evil 7: BiohazardScore

   Resident Evil 7: Biohazard

   ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

   Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...   Loading next content