Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Human Fall Flat

Human: Fall Flat

Fysikkmoro med vennegjengen!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Human: Fall Flat har vært tilgjengelig på en rekke plattformer en liten stund nå, og er et spill som kobinerer plattformaction med fysikkbaserte puzzles. Det fikk nylig en flerspilleroppdatering, og latteren satt løst hos meg og vennene mine da vi testet det.

Human: Fall Flat ble først gitt ut i 2016, og flerspilleroppdateringen gjør spillet litt annerledes. Enspillerkartene blir resirkulert slik at de kan spilles sammen med venner, og det inneholder også et flunkende nytt tempelinspirert brett. Teknisk sett funker enspillerdelen kjempebra. Det er god flyt i plattformingen fra den ene fysikbaserte puzzlen etter den andre, men til syvende og sist føles det litt intetsigende. Flerspillerdelen er for øyeblikket i pre-alpha, men veier allerede opp for det som manglet i enspillerdelen.

Mellom 1-8 spillere kan gå, hoppe, løpe, huke tak i ting og kaste dem for å komme seg gjennom 10 forskjellige kart, som blir stadig vanskeligere jo lenger du kommer. De første kartene består alltid av enkle puzzles hvor blokker skal flyttes på, mens de vanskelige blir mer tematiserte og komplekse, som for eksempel at man skal navigere rundt i et skip, eller leke elektriker og koble sammen en masse ledninger og kabler. Vanligvis er det en spiller som holder fast i én ting, mens de andre spillerne drar i en annen ting, slår på brytere, drar i spaker eller bare løper rundt og skaper kaos på brettet.

Human Fall FlatHuman Fall FlatHuman Fall FlatHuman Fall Flat
Dette er en annonse:

Flerspiller gjør noen ting enklere, og andre ting mye vanskeligere, men generelt sett er det mye gøyere å spille sammen med venner. På et vannbrett måtte vi faktisk ta oss en pause fordi vi lo så mye, og ikke greide å komme oss videre. Human Fall Flat er definitivt et spill som må spilles med venner, og med et ordentlig headsett. Ikke bare fordi man skal høre de andre le så de griner, men også fordi man må legge ordentlige planer og utføre dem, og da er det greit å kunne kommunisere med hverandre.

Det største ankepunktet til dette hysterisk morsomme flerspillerspillet er at det er altfor kort. Jeg opplevde også litt problemer med tilkobling og slikt, men ellers funket alt veldig bra. Det er altfor få kart, og noen av dem kan fullføres med litt flaks eller ved å bare løpe gjennom dem på en litt lur måte. Steam Workshop hadde vært et bra tillegg her, for Human: Fall Flat er definitivt et spill du vil spille om og om igjen.

Så hvis du vil samle en håndfull venner i jula for litt kortvarig, men veldig morsom spilling, så kan jeg lett anbefale Human: Fall Flat.

Human Fall FlatHuman Fall Flat
Dette er en annonse:
HQ
HQ
HQ
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Hysterisk morsom flerspiller, utfordrende puzzles og uventede løsninger.
-
Altfor kort, oppkoblingsproblemer.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content