Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Hva skjer mellom Star Wars Jedi: Fallen Order og Star Wars Jedi: Survivor?

Svaret får vi i en bok den 7. mars, og det kan virke som om spillet lanseres før mai.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da EA og utviklerne i Respawn endelig bekreftet Star Wars Jedi: Survivor etter over et år med rykter om Star Wars Jedi: Fallen Order-oppfølgeren nøyde de seg med å si at spillet vil lanseres en gang i 2023. Nå har vi nærmest fått en bekreftelse på antakelsene om at det kommer tidlig på året.

Lucasfilm avslører nemlig at vi får to bøker basert på Star Wars Jedi-universet neste år. Den første er en roman av Sam Maggs kalt Star Wars Jedi: Battle Scars. Denne vil fortelle hva Cal Kestis og resten av gjengen ombord i har funnet på mellom Fallen Order og Survivor, og skal lanseres den 7. mars.

Deretter kommer en bok som samler konsepttegninger, bilder fra utviklingen og kommentarer fra skaperne av Star Wars Jedi: Survivor den 2. mai. Da virker det jo ekstremt sannsynlig at spillet i det minste lanseres før mai, og uansett hva skal det bli godt å få svar på hvorfor vi ikke ser Cere og Greez i annonseringstraileren.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content