Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyper Scape

Hyper Scape støtter nå cross-play mellom konsoller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har annonsert at deres futuristiske battle royale,Hyper Scape, nå har cross-play mellom Xbox og PlayStation. PC-spillere får dog kun begrenset adgang til å starte med.

Cross-play blir automatisk en mulighet for konsollspillerne når de har lastet ned den seneste patchen til spillet. Deretter kan spillere på forskjellige konsoller endelig spille mot hverandre, eller sammen. PC-spillere må gjennom et "invite-only"-system før de kan spille sammen med konsollspillerne, og dette setter hele partyet i en PC-kø.

Ubisoft sier at det vil komme enda flere cross-play-funksjoner, som blant annet vil la PC-spillere bli en del av det fulle cross-play-systemet, men det blir først når utviklerne har funnet hva de kaller "en akseptabel balanseløsning".

Du kan lese mer om cross-play-patchen her.

Hyper Scape

Relaterte teksterLoading next content