Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity er allerede det mest solgte Musou-spillet noensinne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et utmerket Musou-spill basert på Zelda til verdens bestselgende spillkonsoll for øyeblikket - har vist seg å være meget populært. Japanske Famitsu meddeler nå at Hyrule Warriors: Age of Calamity har passert tre millioner solgte eksemplarer (digitale).

Det er meget imponerende med tanke på at det kom for bare fem dager siden - og det har faktisk solgt så mye at det allerede er tidenes bestselgende Musou-spill, ifølge utvikleren Tecmo Koei. Imponerende. Og med Black Friday samt julehandelen foran oss, overrasker det ikke om det selger opp i mot ti millioner på bare noen måneder.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Relaterte tekster

1
Hyrule Warriors: Age of CalamityScore

Hyrule Warriors: Age of Calamity

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For andre gang forenes Zelda-serien med Dynasty Warriors-formelen. Denne gangen får man servert en ordentlig historie som tar oss med til Breath of the Wild-verdenen, hundre år tilbake i tid.Loading next content