Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity har solgt over 3,5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nok fortsatt en stund til vi får se The Legend of Zelda: Breath of the Wild II, men i det minste fikk vi en storslått Musou-inspirert "prequel" fra Tecmo Koei i fjor, altså Hyrule Warriors: Age of Calamity, og det ble en ganske stor suksess.

De har utgitt deres seneste finansrapport, og her fremgår det at de har solgt over 3,5 millioner eksemplarer av spillet (til butikkene), og det er faktisk kun frem til slutten av desember, som betyr at tallet kan være en del høyere.

Det betyr at Hyrule Warriors: Age of Calamity nå er det bestselgende Musou-spillet noensinne, og det har vært ganske så mange av dem, så det er meget imponerende.

HQ
Hyrule Warriors: Age of Calamity

Relaterte tekster

1
Hyrule Warriors: Age of CalamityScore

Hyrule Warriors: Age of Calamity

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For andre gang forenes Zelda-serien med Dynasty Warriors-formelen. Denne gangen får man servert en ordentlig historie som tar oss med til Breath of the Wild-verdenen, hundre år tilbake i tid.Loading next content