Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

IEM Chicago vender tilbake i juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

ESL og Intel har avslørt at Intel Extreme Masters (IEM)-turneringen vil vende tilbake til Chicago i mellom 20. og 21. juli, og at det blir United Center som legger hus til fire av verdens beste CS:GO-lag, her skal de konkurrere om $250.000 og et Intel Grand Slam-poeng. Er du ikke bekjent med sånne poeng, så er det et system ESL har skapt, og vinner et lag fire events og samler fire poeng, så får laget en million dollar.

Seks av de til sammen åtte lagene blir direkte invitert til gruppespillet, som finner sted fra 18. til 19. juli, og de andre plassene gis til vinnerne av konkurranser avholdt i USA og i Europa.

"After a successful inaugural IEM Chicago last year, we are excited to bring esports back to the Midwest for IEM's tenth ever Counter-Strike event in the US. The United Center is one of the most esteemed arenas in North America, and I can't think of a more fitting place to celebrate such a prestigious and historic milestone for ESL," sier Michal Bicharz, som er VP hos ESL.

Billettene er klare for salg 3. mai, og du kan kjøpe dem her.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content