Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Infamous 2

Infamous 2-dato spikret

Cole er tilbake den 8. juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har annonsert at Infamous 2 er blitt sendt til masseproduksjon, og at spillet derfor snart vil dukke opp i de europeiske butikkene.

Mens våre venner i Storbritannia og Tyskland må vente til den 10. juni vil vi her i Norge kunne sikre oss vårt eksemplar den 8. juni.

I likhet med mange av Sonys tidligere storspill ble det også denne gangen annonsert samlepakker der du kan kjøpe spillet sammen med en ny PS3-konsoll.

Denne gangen er det snakk tre pakker. Alle inneholder en 320GB PS3-slim, i tillegg til en Dual Shock-håndkontroller som enten kan være blå, rød eller original sort.

Er du hekta på Infamous men allerede har en konsoll, kan kanskje en av spillets to spesialutgaver være interessante. Både Special Edition, og Hero Edition kan skilte med eksklusive godbiter, ta turen over til den offisielle Playstation-bloggen for mer info.

Infamous 2

Relaterte tekster

Infamous 2Score

Infamous 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Cole MacGrath er tilbake med nye elektriske sprell i Infamous 2. Kristian har anmeldt.Loading next content