Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry HD Collection

Ingen 4K-grafikk i Devil May Cry HD-samlingen

Capcom har ingen planer om å oppgradere spillene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke annonserte Capcom en Devil May Cry HD Collection til Playstation 4 og Xbox One. Det er den samme samlingen som ble sluppet til Playstation 3 og Xbox 360 i sin tid, og inneholder de tre første spillene i serien. Mange hadde nok gledet seg til å spille spillene med oppgradert 4K-grafikk, men det ser ut som det ikke kommer til å skje.

Capcom har fortalt US Gamer at det ikke er noen planer for å oppgradere samlingen til 4K-grafikk, og at den kommer til å kjøre i 1080p og 60 fps, selv på Playstation 4 Pro og Xbox One X.

Kommer dette til å hindre deg i å kjøpe samlingen?

Devil May Cry HD Collection

Relaterte tekster

0
Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Dante er tilbake, men er han like tøff og modig som han var for 15 år siden? La oss se om han fremdeles er tenåringenes drømmehelt, eller om hans tid er omme.

2
Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard har fått djevelen til å gråte igjen, og det var nesten like fornøyelig denne gangen. Karakteren er satt...Loading next content