Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Ingen lys, ikke noe problem for CS:GO-teamene på IEM Rio

En lysfeil betydde at Heroic vs. TheMongolZ-kampen ble spilt i mørke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en ganske uvanlig vending ble en kamp på Intel Extreme Masters Rio 2023 nettopp spilt i stummende mørke, da en lysfeil førte til at arenaen ble kastet ut i mørket.

Det var spillet mellom Heroic og TheMongolZ hvor feilen oppstod, og overraskende, og viser den profesjonelle kvaliteten til spillerne, så ingen ut til å kaste et øye på problemet, og bare fortsatte å prestere i spillet.

Du kan få et glimt av hvor mørk arenaen ble i noen bilder delt på HLTVs Twitter nedenfor.

Når det gjelder det som skjedde i spillet, alt som ble sagt og gjort, endte Heroic opp med å beseire TheMongolZ 2-1, noe som betyr at de vil gå videre for å møte Ninjas in Pyjamas i neste nedre brakettspill.

Counter-Strike: Global Offensive
HLTV

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content