Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Intel Extreme Masters Katowice 2020 har offisielt blitt avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Intel Extreme Masters-turneringen i Katowice er blant årets absolutt største esportbegivenheter, og en som ofte leverer gigantiske høydepunkter. Derfor er det kun naturlig å forvente at turneringen skjer hvert år, og nå har 2020-utgaven offisielt blitt avslørt.

Intel har løftet sløret for neste års turnering via deres hjemmeside. Begivenheten kjører fra den 28. februar til den 1. mars neste år i Spodek Arena, som fortsetter som vert. Her skal 16 lag konkurrere om premien på $500.000.

Det er dessuten en del av Intels Grand Slam-system, som utbetaler bonuser til lag som vinner flere turneringer i én sesong.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content