Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Intel Extreme Masters Katowice 2020 har offisielt blitt avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Intel Extreme Masters-turneringen i Katowice er blant årets absolutt største esportbegivenheter, og en som ofte leverer gigantiske høydepunkter. Derfor er det kun naturlig å forvente at turneringen skjer hvert år, og nå har 2020-utgaven offisielt blitt avslørt.

Intel har løftet sløret for neste års turnering via deres hjemmeside. Begivenheten kjører fra den 28. februar til den 1. mars neste år i Spodek Arena, som fortsetter som vert. Her skal 16 lag konkurrere om premien på $500.000.

Det er dessuten en del av Intels Grand Slam-system, som utbetaler bonuser til lag som vinner flere turneringer i én sesong.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...

0
Gade forlater BIG Clan

Gade forlater BIG Clan

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så sent som i forrige uke kunngjorde Big Clan at de hadde forlenget kontrakten til to av Counter-Strike: Global Offensive-spillerne sine, Johannes "tabseN" Wodarz og...Loading next content