Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Intel hyrer kreative Will.i.am

Intel har ansatt den kjente artisten og medlemmet av gruppen The Black Eyed Peas som ny Director of Creative Innovation.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

William James Adam Jr. som er hans fulle navn, skal samarbeide med Intel om å skape kreative produkter til forbrukermarkedet. Ansettelsen kan muligens ses i sammenheng med Polaroids lignende ansettelse av Lady Gaga for en tid siden.

Bortsett fra at kontrakten er for flere år og at Will.i.am vil tjene mye penger på jobben er lite visst om hva han faktisk skal gjøre for Intel. Will.i.am har nylig lansert sitt eget digitale utviklerselskap will.i.apps som foreløpig har utviklet en app til Apples App Store som lar deg se musikkvideoer i 360 grader ved å manøvrere rundt i videoen med trykkskjermen.

Singelen "The Time" fra The Black Eyed Peas siste album finnes allerede i applikasjonen kalt BEP360. Det er sannsynlig at denne kreativiteten rundt bruk av ny teknologi er hva Intel har sett i Will.i.am og ledet til ansettelsen.

Intel har nylig også ansatt Eric Huggers fra BBCs teknologidivisjon til en høytstående jobb. Også andre teknologiselskaper har den siste tiden ansatt fremstående musikkere, slik som HPs samarbeid med rapperen Dr. Dre om ny lydteknologi i deres bærbare datamaskiner. Dette ser altså ut til å være en ny trend blant teknologigigantene.

Dette er en annonse:
Intel hyrer kreative Will.i.am


Loading next content