Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Jack Black mener Rockstar bør lage en Red Dead Redemption-film

Det har "like god eller en enda bedre historie enn The Last of Us", ifølge skuespilleren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jack Black avslører at videospilltilpasningen han ønsker å se mest er en av Red Dead Redemption, og sier at historien i Rockstar-spillet er like god eller enda bedre enn The Last of Us.

Etter utgivelsen av The Super Mario Bros. Movie i forrige uke snakket Black med BBC om temaet videospilltilpasninger, og roste HBOs arbeid med The Last of Us.

"The Last of Us var fantastisk, og det som er sprøtt er hvor lojal den er mot det originale kildematerialet. Det er i utgangspunktet alt fra spillet med bare et par justeringer. Den kommer til å vinne alle prisene. De brukte videospillet nesten som et storyboard, og jeg tenkte: 'Jøss, dette ser ut som akkurat det samme. Det er noen flotte spill som ennå ikke har blitt utforsket i TV eller film. Kanskje det kommer en Red Dead Redemption-film? Det burde det være, for jeg tror det [har] like bra eller [en] enda bedre historie enn The Last of Us."

Red Dead Redemption er en god kandidat for en videospilltilpasning. Hva synes du om tanken, og hvilke andre kunne du tenke deg?

Red Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content