Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

Jeff Bezos roser folkene bak New World

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ville vært løgn å kalle Amazons generelle spillsatsning for en suksess - i hvert fall inntil videre. Stort sett samtlige prosjekter har enten blitt tilbakekalt, lagt ned eller avlyst, og selv om det har blitt kastet mye penger etter diverse prosjekter, så har ingen av dem båret frukter. Før nå.

For New World later til å bli en enorm suksess, og etter mange forsinkelser er det nå endelig ute. Faktisk har Amazon CEO Jeff Bezos lagt merke til det, og har kommentert på to artikler om spillet med åtte måneders mellomrom, og fastslår at de nå, endelig, har en hit.

"After many failures and setbacks in gaming we have a success. So proud of the team for the persistence. View setbacks as helpful obstacles that drive learning. Whatever your goals are, don't give up no matter how hard it gets."

Det vites naturligvis ikke hvordan New Worlds langsiktige suksess blir ennå, men det er en meget solid start.

New World

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content