Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Joe Danger Touch

Joe Danger Touch

Joe Danger gir gass i IOS-eksklusive Joe Danger Touch. Vi har satt karakter på våghalsens seneste stunt...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg har en teori om spill til Ipad. Jo lenger tid det tar før jeg husker å ta skjermbilde, desto bedre er spillet spillet. Etter noen timer med Joe Danger Touch har jeg fortsatt ikke knipset et eneste bilde. Jeg har ikke latt noe som helst komme i veien for spillopplevelsen. Heldigvis har jeg ingen problemer med å spille en ny runde med den karismatiske motorsykkelhelten fra Hello Games.

Joe Danger Touch er ikke bare en enkel portering av spillene vi tidligere har lastet ned til Playstation 3 og Xbox 360. Det er laget helt fra bunn av, og da med fokus på berøringskontrollere. Hello Games har forstått at det er nødvendig å tilpasse spillet til formatet - akkurat som Ubisoft gjorde med Rayman: Jungle Run. Joe gasser på egenhånd, og med fingrene er det opp til spilleren å hoppe, trikse, dukke unna hindringer og foreta filbytter.

Joe Danger Touch
Hello Games har gjort en solid jobb med å designe banene, og det er nesten litt synd at Joe raser så fort avsted.

De nye elementene introduseres i et passe høyt tempo, og før du vet ordet av det dukker du inn i tunneler, svever over vifter og desarmerer feller i de fargerike brettene. Du skal dessuten også rekke å skaffe ulike bonusgevinster, og ikke minst hoppe på riktig tidspunkt slik at du samler inn så mange gullmynter som mulig.

Dette er en annonse:

Det er nok underholdning i å bare suse gjennom brettet til oppstemt musikk, men som i de andre Joe Danger-spillene blir man avhengig av å fullføre perfekte race - noe som kan være en skikkelig utfordring i de vanskeligste brettene. Det krever full konsentrasjon, perfekt timede hopp og evnen til å overse distraherende sølevann som spruter mot skjermen.

Joe Danger Touch
Via Gamecenter kan du utfordre vennene dine til å prøve å slå poengsummene dine.

Joe Danger Touch byr også på variasjon i form av ulike antrekk. Her må du bytte til det som passer for brettet. Enkelt og greit. For eksempel kan du ikke spille Man vs Food-brettet med noen andre enn Elviskopien The King, men det finnes også andre helsprøe figurer som Mr. Sprinkleman, Santa Danger og Chimpanzombie. Sistnevnte har gitt meg mareritt.

Hvis jeg skal finne noe å klage på så er det kanskje at all trykkingen på skjermen kan hindre sikten, men det er ikke noe stort problem. Jeg er heller ikke forelsket i viftene Joe svever over. De forstyrrer tempoet, hører ikke hjemme i et racingspill og styringen er ikke intuitiv nok i disse partiene.

Dette er en annonse:

Denne irritasjonen forsvinner uansett raskt i denne sjarmperlen til 21 kroner, og jeg kan trygt anbefale Joe Danger Touch til både fans av serien såvel som til spillere på utkikk etter noe lettspilt, men samtidig dypt til sitt IOS-apparat.

Joe Danger Touch
Joe Danger Touch
Joe Danger Touch
Joe Danger Touch
Joe Danger Touch
Joe Danger Touch
Joe Danger Touch
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Sjarmerende presentasjon, fartsfylte brett, frister til ny gjennomspilling, varierte race og godt tilpasset til plattformen.
-
Tullete vifter og tidvis dårlig sikt.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

Joe Danger TouchScore

Joe Danger Touch

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Joe Danger gir gass i IOS-eksklusive Joe Danger Touch. Vi har satt karakter på våghalsens seneste stunt...Loading next content