Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

John Wick-regissør lager Ghost of Tsushima-film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med dannelsen av PlayStation Productions og annonseringen av både en Uncharted-film og The Last of Us-serie er det ingen tvil om at Sony nå virkelig ønsker å bringe spillene sine til film- og serie-verden. Til og med ganske ferske spill.

Nate Fox, "Game Director" hos Sucker Punch, avslører nemlig at de nå har startet arbeidet med å lage film av Ghost of Tsushima. Faktisk har de kommet såpass langt i prosessen at en regissør er funnet, og det er selveste John Wick-regissøren Chad Stahelski. En av grunnene til dette er hvordan han klarer å få kampscener til å se utrolige ut, noe som vil komme godt med i dette universet.

Ghost of Tsushima

Relaterte tekster

3
Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sucker Punch sitt siste PlayStation 4-spill er et av de peneste denne generasjonen og oppfyller virkelig samurai/ninja-drømmen, men henger litt etter på enkelte områder.Loading next content